Tijdlijn

Het leven op 1 lijn...
timeline_pre_loader
De start van een nieuw leven...

19 februari 1991

Baby of kleuterfoto 19 feb 1991Christof wordt op 19 februari van het jaar 1991 geboren in het ziekenhuis te Lommel. Afhankelijk van welk tijdschrift je raadpleegt is Christof van sterrenbeeld vissen of waterman. Volgens diverse bronnen zou Christof een erg lieve baby geweest zijn.

1994

Kleuter klasfotoChristof gaat voor het eerst naar school. Hij volgt kleuteronderwijs in Ham, maar komt wel in verschillende scholen terecht, omdat de gezinssituatie van Christof een paar keer veranderde.

Lagere schooltijd vanaf 1997

Lagere school dansje 1997Christof leert lezen, schrijven en rekenen. Al snel wordt het duidelijk dat hij talent heeft voor acteren en muziek. Hij zingt graag en voert graag toneeltjes op voor de klas. Ook blijkt hij aanleg te hebben voor het gesproken woord in de vorm van gedichtjes en voorlezen. In deze periode zei hij vaak “ik wil graag zanger worden, maar als dat niet lukt zou ik ook graag meester worden in de school”.

Juni 2003

Christof maakt zijn lagere school af.

September 2003

Christof gaat voor het eerst naar het middelbaar. Hij studeert aan Rozenberg Secundair Onderwijs te Mol. Het beperkte schoolsysteem zorgt ervoor dat hij kiest voor Moderne wetenschappen. Hij twijfelde vaak om naar het kunstonderwijs te gaan, maar uiteindelijk kiest hij toch voor de richting Economie-Moderne talen vanaf het 3e middelbaar.

2009 - 2010

Christof neemt deel aan het Eenakterfestival voor scholieren met 3 medestudenten. Hij speelt hier een rol in een kort theaterstuk als onderdeel van een wedstrijd. Ook nam hij in 2010 deel aan de welsprekendheidswedstrijd van de Rotary Club in Mol, waar hij een toelichting gaf over een verhandeling die hij zelf geschreven had. Hij viel in de smaak bij het publiek en de jury voor zijn mooie argumentatie en deftige uitspraak.

Juni 2010

Christof behaalt zijn diploma secundair onderwijs in de richting Economie-Moderne Talen.

September 2010

Start aan opleiding leraar lagere school 2010Christof begint aan de studie leraar in het lager onderwijs, zoals hij als kind vaak aangaf te willen doen.

Mei 2012

Christof speelt een mooie rol in het openluchtspektakel “De Merodes” in Westerlo, waar hij een duet zingt met musicalster Sasha Rosen.

Juni 2013

Afstuderen leraar lagere school 2013Christof studeert af als bachelor leraar in het lager onderwijs.

Augustus 2013

Zoon lief theaterstuk toert september tot januariChristof doet mee aan audities en wordt gecast voor een professioneel theaterstuk “Zoon/Lief”, alsook voor een commercieel project in de vorm van een boysband.

September - Januari 2014

Christof toert met het theaterstuk “Zoon/Lief” door verschillende steden in Vlaanderen.

Januari 2014

Foto 5th Avenue begin januari 2014De boysband “5th Avenue”, waar Christof op dat moment deel van uitmaakt, wordt losgelaten op het grote publiek. Hun eerste single heet “Running the world”.

Augustus 2014

5th avenue stopt augustus 2014De boysband “5th Avenue” houdt op te bestaan. Christof speelt op dat moment nog een rol in de openluchtmusical “Marie-Antoinette” in Westerlo.

Maart - Juli 2014

14-18Christof gaat een rol spelen in het ensemble van de spektakelmusical “14-18” van Studio 100. De repetities gingen van start in maart 2014 en de voorstelling speelde tot eind juli.

September 2014

Christof begint in september 2014 aan de studie “Muziektheater” aan het conservatorium in Tilburg.

Januari 2015

Christof speelt een aantal afleveringen mee als “Dean” in  de Vlaamse soap “Familie”.

Augustus 2015

IMG_3381Christof duikt opnieuw de studio in voor een nieuw project.

September 2015

Christof heeft opnames van een paar nieuwe afleveringen als “Dean” in “Familie”. In december 2015 worden deze afleveringen uitgezonden.

25 september 2015

cover single chapter blueChristof brengt zijn eerste single “Wat ik zeggen wou…” uit onder de artiestennaam Chapter Blue.

Heden...