Nieuws

Laatste weetjes
25 September 2016

Exact een jaar geleden liet ik m…


Exact een jaar geleden liet ik mijn allereerste single “Wat Ik Zeggen Wou…” los op het grote publiek. Een viertal singles, talloze optredens en heel wat ervaring later kijk ik met een enorm goed gevoel terug op het voorbije jaar. Ik wil graag iedereen bedanken die zijn of haar steentje bijgedragen heeft; zijnde FamilyRadio, VBRO, Ik luister Nederlandstalig, MENT TV en alle lokale radiostations die mijn muziek gedraaid hebben; Kim Wauters voor het deskundig advies en de foto’s; alle mediakanalen die mij gesteund hebben en, last but not least, de beste manager ter wereld: David Gheysels.
Ook wil ik graag een speciaal dankwoordje richten aan jullie, mijn volgers en fans. Dikke merci voor de steun het afgelopen jaar. Ik kijk met opgeheven hoofd naar de toekomst en hoop samen met jullie nog vele mooie jaren te beleven. Tot binnenkort! Christof