Blog Full With Right Sidebar

Caption placed here
28 September 2020

Het eerstvolgende optreden vindt…

Het eerstvolgende optreden vindt plaats op 10 oktober in Brakel. Wegens de coronamaatregelen dient reservatie te gebeuren via Vero Masquelin, in de fangroep of rechtstreeks via Andy’s Café “De Parking”. Hopelijk tot dan! 💓
24 September 2020

Druk weekend voor de boeg! Morge…

Druk weekend voor de boeg! Morgen start ik met de opnames van het nieuwe seizoen van “D5R” (binnenkort te zien!). Je kan me ook aan het werk zien : – Zaterdag in Liedekerke treed ik... Read More
31 August 2019

Ontmoet mijn zusje die, onder li…

Ontmoet mijn zusje die, onder lichte dwang, een video wou maken met haar gestoorde broer ❤️Liedjes neuriën en raden van vroegere vakanties en andere dingen die lang geleden zijn enzo DAT IS LEUK!!! Follow Christof... Read More
1 2 3 114