Blog Full With Right Sidebar

Caption placed here
31 August 2019

Ontmoet mijn zusje die, onder li…

Ontmoet mijn zusje die, onder lichte dwang, een video wou maken met haar gestoorde broer ❤️Liedjes neuriën en raden van vroegere vakanties en andere dingen die lang geleden zijn enzo DAT IS LEUK!!! Follow Christof... Read More
20 August 2019

Zonet opgetreden in Liedekerke t…

Zonet opgetreden in Liedekerke tijdens mijn eigen fanmomentje! Zoveel dank aan de aanwezige en enthousiaste fans, Alain en Didier van Bistro Likert, Guy Deplancke om de techniek te verzorgen en David Gheysels. Ik ga tevreden... Read More
18 August 2019

Heb ik ooit de rol van Jezus Chr…

Heb ik ooit de rol van Jezus Christus gespeeld ? Terugkijken naar gênante zangfilmpjes van vroeger… (Ik moet nog even nadenken WAAROM jullie dit mogen zien ?) EXCLUSIEVE ZANGGESCHIEDENIS! ? Oude zangfilmpjes die eigenlijk het... Read More
17 August 2019

Volgende week dinsdag verwacht i…

Volgende week dinsdag verwacht ik jullie allen in Bistro Likert (Gemeenteplein 8, Liedekerke) vanaf 19u voor een gezellig drankje, babbeltje en ik zal er uiteraard ook een paar liedjes zingen. NIET TE MISSEN! ❤️
1 2 3 113